Hoi collegazoeker,

Wil jij de beste nieuwe werknemer, zonder teveel moeite?

40+
bedrijven
33%
accepteert connectieverzoek
62%
reageert na connectie

Capaciteit

Als interne recruiter kan het een hoop werk zijn om voor meerdere vacatures de juiste mensen te vinden. Als HR of hiring manager wil je je liever met andere werkzaamheden bezighouden. Een optie voor meer capaciteit is om een recruitment organisatie in te schakelen, maar dat kan leiden tot hoge kosten.

Persoonlijke aanpak

Interne vacatures uitzetten en opvolgen betekent dat je direct communiceert vanuit je bedrijf naar potentieel nieuwe werknemers. Dit vraagt daarom om een representatieve en vooral ook persoonlijke benadering, maar tijd hiervoor ontbreekt vaak.

Wat kan Soorce voor jou betekenen?

Met onze slimme software zoeken, selecteren én  benaderen we potentieel nieuwe collega’s voor je. Dit bespaart tijd én de kosten voor het inschakelen van een dure recruitment organisatie, die je vervolgens kunt steken in jouw interne recruitment strategie en een representatieve en persoonlijke benadering.

case studies

Succes verhalen

Plan een demo in

Maak kennis met The New Way of Sourcing. Vul het formulier in en plan gratis een demo. Tijdens de demo vertellen we je alles wat je moet weten over onze service.