The Soorce Story

Soorce staat voor The New Way of Sourcing: een sneller en efficiënter sourcingproces, zodat de mens weer centraal kan staan.

We zijn een jonge en ambitieuze club mensen die zich elke dag inzet voor het sourcen van de beste kandidaten voor recruitment organisaties, detacheringsbureaus en de zakelijke markt. Dit doen we voor elk soort vacature, voor ieder soort functie en voor alle ervaringsniveaus.

Innovatief

Innovatief zijn is misschien wel de grootste opdracht aan onszelf. We willen continu vooruitgang boeken. Niet omdat het nooit goed genoeg is, maar zodat we voorop blijven lopen in de markt. Daarom moeten we alert zijn. Alert op ontwikkelingen, vragen, en kansen zodat wij voortdurend waarde kunnen blijven creëren voor onze klanten.

Resultaat gedreven

We werken met een duidelijk doel voor ogen en streven altijd naar het beste resultaat voor onze klanten. Risico’s nemen, fouten maken en experimenteren zijn daar vanzelfsprekend onderdeel van. Dat begrijpen en accepteren we: zolang het maar bijdraagt aan onze gezamenlijke doelstellingen en resultaat.

Open

We zijn open naar elkaar. We luisteren, we wisselen ideeën uit, we geven en ontvangen feedback, met slechts één doel: groei. We zijn open naar onze klanten: open over wat we voor jou kunnen betekenen en wat niet. Zo weet je precies wat je aan ons hebt.

Plan een demo in

Maak kennis met The New Way of Sourcing. Vul het formulier in en plan gratis een demo. Tijdens de demo vertellen we je alles wat je moet weten over onze service.