Hoi detacheerder,

Wil jij weer écht in gesprek met kandidaten?

30+
detacheringbureau’s
33%
accepteert connectieverzoek
62%
reageert na connectie

Continu de beste mensen

Als detacheringsbureau ben je continu op zoek naar goede, betrouwbare en professionele mensen. Je bent daarom vaak breder op zoek naar de juiste kandidaten; niet specifiek voor 1 vacature, maar de kandidaat die het best past bij jullie bureau en verschillende opdrachten.

Verbinding met je collega's

Een persoonlijke benadering is voor jou als detacheringsbureau van groot belang: je wilt de beste mensen vinden, die breed inzetbaar zijn én trouw blijven aan jouw bureau. Je hebt daarom tijd nodig om een goede relatie met ze op te bouwen, en ze aan je te binden.

Wat kan Soorce voor jou betekenen?

Met onze slimme software kunnen we langdurige en consistente campagnes draaien. Hierdoor sta je sneller én continu in contact met de beste kandidaten die passen bij jouw organisatie, en breed inzetbaar zijn voor verschillende en/of doorlopende vacatures. Je houdt meer tijd over voor een persoonlijke benadering en de verbinding met jouw mensen.

case studies

Succes verhalen

Plan een demo in

Maak kennis met The New Way of Sourcing. Vul het formulier in en plan gratis een demo. Tijdens de demo vertellen we je alles wat je moet weten over onze service.